KORXONALARNING ISHLAB CHIQARISH VA SOTISH REJASINING BAJARILISHIDA MATERIALLAR HISOBINI TAHLIL QILISH ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqolamizda korxonalarning ishlab chiqarish va sotish rejasining bajarilishida materiallar hisobini tahlil qilish  va bozor munosabatlariga asoslangan boshqaruv korxonalarining barcha turdagi resurslardan samarali foydalanish ustidan nazorat o’rnatishni haqida yoritilib otilgan.