TUB SONLAR ISHTIROK ETGAN DIOFANT YAQINLASHISHLARI HAQIDA ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqolada tenglamaning c soni birga yaqinlashgan holati bo’yicha diofant yaqinlashishlari masalasi qaralgan. Ushbu natija oldin olingan Tolevning ishlarida olingan natijalarni yaxshilaydi.