GISTOLOGIYADAGI MUAMMOLAR VA ULARNI BARTARAF ETISH YO'LLARI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqolada gistologiya fanining zamonaviy bosqichdagi dolzarb muammolari va ularni hal etish yo'llari nazariy jihatdan tahlil qilinadi. Tadqiqot davomida gistologiya sohasida uchrayotgan ilmiy va amaliy to'siqlar, diagnostik metodikadagi kamchiliklar hamda bu muammolarni bartaraf etish uchun taklif qilinayotgan innovatsion yondashuvlar ko'rib chiqiladi. Maqola talaba, tadqiqotchi va amaliyotchi mutaxassislar uchun foydali bo'lishi mumkin.