MAMLAKATIMIZDA SOLIQ SIYOSATI. ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasida olib borilayotgan soliq siyosatining asosiy yo‘nalishlari, uning iqtisodiy barqarorlikni ta’minlashdagi o‘rni va ahamiyati chuqur tahlil etilgan. Soliq siyosati orqali tadbirkorlik muhitini yaxshilash, byudjet tushumlarini barqarorlashtirish va ijtimoiy-iqtisodiy rivojlanishga erishish masalalari keng yoritiladi