FALASAFA FANINI O‘QITISHDA ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH VA ULARNING SAMARASI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqolada mamlakatimizda Oliy o‘quv yurtlarida berilgan katta e'tibor hamda falsafa fanini o‘rganish uchun zarur bo‘lgan innovatsion g‘oyalar va texnologiyalardan foydalanish talablari va samarasi yoritilgan.