TIJORAT BANKLARIDA XIZMAT KOʻRSATISH SAMARADORLIGINI OSHIRISHNI TAKOMILLASHTIRISH (KAPITALBANK MISOLIDA) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Mazkur maqolada tijorat banklarida xizmat ko‘rsatish samaradorligini oshirish masalalari ko‘rib chiqiladi. Asosiy e’tibor Kapitalbank misolida xizmat ko‘rsatish tizimini optimallashtirish imkoniyatlariga qaratiladi. Bank xizmatlarida texnologik innovatsiyalarni joriy qilish, mijozlarga qulaylik yaratish, raqobatbardoshlikni oshirishning asosiy yo‘llari tahlil qilinadi.