RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR VOSITASIDA MAKTABGACHA VA MAKTAB TA’LIMI XODIMLARINI MOLIYAVIY KOMPETENTLIGINI BAHOLASH USULLARI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Korxona moliyaviy menejmentini maktabda qanday tashkil etilishi. Maktabgacha va maktab ta’limi rahbar xodimlarining zimmasidagi asosiy vazifalar, xodimlarini boshqarishda moliyaviy muammolarni hal qilishi. Korxonada rahbarning oldida turgan iqtisodiy-moliyaviy boshqaruv vazifalari.