IDROK HAQIDA TUSHUNCHA VA UNING XUSUSIYATLARI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqolada idrok tushunchasi, uning shakllanish jarayoni va asosiy xususiyatlari haqida so‘z yuritiladi. Idrok inson ongining asosiy tarkibiy qismlaridan biri bo‘lib, u tashqi dunyoni qabul qilish va anglashda muhim rol o‘ynaydi. Maqolada idrok turlari, idrok jarayonining davomiyligi hamda nerv tizimi bilan bog‘liqligi tahlil qilinadi.