TАLАBАLАRDА EMOTSIONАL INTELLEKTNING PSIXOLOGIK O’ZIGА XOSLIGI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Jahon oliy ta’lim muassasalari va ilmiy tadqiqot markazlarida tibbiyot oliy oʻquv yurti talabalarida emotsional intellektning psixologik xususiyatlarini yaxshilash, uning stressni samarali boshqarish, hayotdan qoniqishni oshirish, yuqori kasbiy tayyorgarlikka ta’sirini oʻrganishga oid ilmiy izlanishlarga alohida e’tibor qaratilmoqda.