TALABALARNI IJTIMOIY TARBIYALASH JARAYONLARINI PEDAGOGIK LOYIHALASHTIRISH: IJTIMOIY TARBIYALASHNING AMALIY TADBIQI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqolada talabalarni ijtimoiy tarbiyalash jarayonlarini pedagogik loyihalashtirishning ahamiyati va uning amaliy tadbiqlari tahlil qilinadi. Ijtimoiy tarbiya shaxsning jamiyatdagi o‘rnini aniqlash, ma’naviy va axloqiy qadriyatlarni shakllantirishga xizmat qiladi. Pedagogik loyihalashtirish orqali ushbu jarayonni tizimli va samarali amalga oshirish mumkin