AGROTURIZM VA UNING BOSHQA SOHALAR BILAN INTEGRATSIYALASHUVI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Mazkur maqolada agroturizm tushunchasi va uning  mohiyati ochib berilgan hamda uning bir qator sohalar bilan o’zaro uyg’unliklari ko’rib chiqilgan. Shuningdek integratsiya jarayonida vujudga kelgan agroturizm shakllarining mohiyati yoritib o’tilgan.