O‘ZBEKISTONDA HUJJATCHILIK TIZIMINING RIVOJLANISH TARIXI VA ZAMONAVIY TENDENSIYALARI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqolada O‘zbekiston hududida hujjatchilik tizimining shakllanishi va rivojlanish bosqichlari tahlil qilinadi. Tarixiy manbalar asosida qadimiy hujjat shakllari, o‘rta asrlar byurokratik tizimi hamda zamonaviy hujjatchilikning raqamlashtirilishi jarayonlari yoritiladi. Shuningdek, bugungi kunda O‘zbekistonda hujjatchilik tizimining avtomatlashtirishga yo‘naltirilgan tendensiyalari haqida so‘z yuritiladi.