KURSANTLARNI “SOFT SKILLS” KO‘NIKMALARINI RIVOJLANTIRISHDA PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARNING AHAMIYATI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqolada harbiy-pedagogik ta’lim jarayonida bo‘lajak yosh komandirlarning  “Soft Skills” (yumshoq) ko‘nikmalarini rivojlantirish va shakllantirishda mashg‘ulotlar davomida qo‘llanadigan interfaol uslublar va ta’lim jarayonida zarur bo‘lgan pedagogik texnologiyalarning o‘rni va roli yoritib berilgan.