ЎҚУВЧИЛАРНИНГ МУСТАҚИЛ ФИКРЛАШ САЛОҲИЯТИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Таълим-тарбия  шахсни умуминсоний ва миллий қадриятлар руҳида тарбиялаш, шунингдек ҳар томонлама ривожланган шахсни камолотга етказишга йўналтирувчи жараёндир.