PEDAGOGNING KASBIY KOMPETENTLIGINI RIVOJLANTIRISH YO’LLARI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Ushbu maqolada pedagogning kasbiy kompetentligi va uni rivojlantirish yo’llari, kasbiy kompetensiyaning shakllanish bosqichlari, kompetensiya tushunchalarining o’zaro uzviy bog’liqligi va farqlari haqida keltirilgan.