SHAXTA VA RUDNIKLARDA YER OSTI SUVLARI SATHINI ANIQLASH USLUBINI O’RGANISH ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Hozirgi kunda shaxta va rudniklarda yer va suv resurslaridan samarali foydalanish, zumpflarda yer osti suvlari sathini kо‘tarilishini oldini olish va shaxtani suv bosishidan himoya qilish chora-tadbirlarini ishlab chiqish masalalari yetakchi о‘rinlardan birini egallamoqda.Ushbu maqolada shaxta va rudniklarda yer osti suvlari sathini aniqlash uslubini o’rganish haqida ma’lumot berilgan