АРХИТЕКТУРА ЁДГОРЛИКЛАРИНИ ТАЪМИРЛДАШДА “ҚАДИМИЙ -ХАТАБА” УСУЛИНИ ҚЎЛЛАШ ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Ушбу мақолада архитектура ёдгорликларини таъмирлашда қўлланиладиган “Қадимий Хатаба” усулини қўлланилиш борасида тажриба алмашилган.