OLIY TА’LIMDА PEDАGOG KАDRLАRINING KАSBIY MАHORАTINI TАKOMILLАSHTIRISH ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
ush bu maqolada oliy taʼlimda sohasida taʼlim beruvchi pedagoglar haqida so'z boradi