CHOLG’ULARNING KELIB CHIQISH TARIXI HAMDA KISHILIK JAMIYATIDAGI O’RNI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Ushbu maqolada “Cholg’ularning kelib chiqish tarixi hamda kishilik jamiyatidagi o’rni” mavzusi asosida ma’lumotlar yig’ildi va ularni yoritib berishga harakat qilindi.