O’RTA ASRLARDA MUSIQA AMALIYOTIDA QO’LLANGAN CHOLG’ULAR ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Ushbu maqolada “O’rta asrlarda musiqa amaliyotida qo’llangan cholg’ular” mavzusi asosida ma’lumotlar yig’ildi va ularni yoritib berishga harakat qilindi