Kitob apparati bilan ishlash. ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Ushbu maqolada kitob, kitob apparati, kitob apparati bilan ishlash,kitob tayyorlash jarayonlari haqida uning paydo bo‘lish tarixi haqida keng ma’lumotlar keltirilgan.