Носир Фозилов ва болалар адабиёти ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Ушбу мақолада машҳур адиб Носир Фозиловнинг болалар адабиётидаги мустаҳкам ўрни асосан, қиссалари ва ҳикоялари таҳлилга тортилган.