Ijtimoiy tarmoqlardan foydalanish madaniyati ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Ushbu maqolada ijtimoiy tarmoq haqida tushuncha, ularning turlari, ijtimoiy tarmoqlarning yoshlar ongiga ta’siri , ijtimoiy tarmoqlarga o‘rnashibyoshlar ongini zararlashi haqida va yoshlarni ogohlikga chaqirish haqida fikr mulohazalar keltirilgan.