KEKSALIK DAVRIDAGI YOLG ‘IZLIK HISSINI KAMAYTIRISH UCHUN AMALIY TAVSIYALAR ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
: Ushbu maqolada keksalik davridagi yolg‘izlik hissini kamaytirish uchun amaliy tavsiyalar ishlab chiqilgan. Yolg‘izlik muammosi doimo insoniyatni qiziqtirib kelgan. Yolg‘izlikni ijtimoiy holatning muhim elementi deb atash mumkin, u insonning ijtimoiy muhit bilan bo‘lgan munosabatlarini aks ettiruvchi ko‘rsatkichdir