SURXONDARYO IQTISODIYOTI VA MAGISTRAL YO‘LLARI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqola orqali transport infratuzilmalarining xalq xo'jaligidagi ahamiyati, rejimi haqida bilishingiz mumkin. Surxondaryodagi magistral yo’llarni iqtisodiyotdagi  asosiy maqsadlarini ko'rib chiqishingiz mumkin.