AMIN SAQLOVCHI POLIANILIN POLIMERINING TERMOTURGʻUNLIGINI ANIQLASH ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Polianilin interpolimer kompleksining termoturg‘unligini EPR usul bilan ochiq holatdagi ampulada 180÷300ºC intervalda doimiy 20 dan 180oC gacha oshirish yo‘li bilan o‘rganildi. Polianilin interpolimer kompleksi EPR signalining logarifm integral intensivligi olingan holatda qonuniyatini ion toki zichligining vaqtga bog‘liq holda o‘zgarishini kuzatildi