ESHITISHDA NUQSONI BO‘LGAN BOLALAR TALLAFUZ MALAKASINI SHAKLLANTIRISH JARAYONIDA DIDAKTIK TAMOYILLARNI QO‘LLASH SAMARASI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Mazkur maqolada Eshitishda nuqsoni bo‘lgan bolalar tallafuz malakasini shakllantirish jarayonida didaktik tamoyillarni qo‘llash mazmuniyoritilgan.Mazkur maqolada Eshitishda nuqsoni bo‘lgan bolalar tallafuz malakasini shakllantirish jarayonida didaktik tamoyillarni qo‘llash samarasi tahlili berilgan.