MAKTABGA TAYYORLOV GURUHI TARBIYALANUVCHILARIDA YOZISH KO‘NIKMASINI SHAKLLANTIRISHDA METODIK YONDASHUV ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha ta‘lim tashkilotining maktabga tayyorlovguruhi bolalariga yozish qoidalarini o‗rgatishda mashg‗ulotlarda mashq va usullardan foydalanish ahamiyati haqida yoritilgan. Mashg‗ulotda yozishningmurakkab jarayon ekanligi va unda tarbiyachining vazifasi haqida va yozishjarayonining hissiy qulayligi va maktabga o‗tish davrining xususiyatlari bo‗yicha fikr va mulohazalar berilgan.