MARKAZIY NERV TIZIMI INFEKSIYALARI VA KASALLIKLARI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqola markaziy asab tizimi, miya va orqa miya bilan bog‘liq muammolariga bag‘ishlangan. Maqolada markaziy nerv tizmi infeksion kasalliklari inson hayotidagi o‘rni, ular o‘zaro qanday bog‘liq ekani va bu jarayonlarga ta’sir qiluvchi omillar tahlil qilinadi.. Maqola markaziy nerv tizimini zararlovchi kasalliklar haqida so‘z boradi hamda markaziy nerv tizimi kasalliklari o‘rganiladi.Markaziy nerv tizimi kasalliklari ushbu maqolada tahlil qilingan va o‘rganilgan.