BUDJET MABLAG'LARINING NOQONUNIY O'ZLASHTIRILISHINING TURLARI VA ULARGA QARSHI KURASH CHORALARI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqolada budjet mablag‘larining noqonuniy o‘zlashtirilishi bilan bog‘liq muammolar o‘rganilgan. Qurilish sohasida keng tarqalgan usullar, ularning iqtisodiy va ijtimoiy oqibatlari tahlil qilinib, korrupsiyaga qarshi kurashish mexanizmlari ko‘rib chiqilgan. Budjet mablag‘larining samarali boshqaruvi uchun xalqaro tajribalar asosida takliflar ishlab chiqilgan.