ZAMONAVIY KASBLARNI O‘RGANISHDA ELEKTRON DARSLIKLARNING AFZALLIKLARI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqolada  talabalarga  axborot  texnologiyalari  fanini o‘qitishda talabalarning  kreativ  fikrlashini  shakllantirish, tibbiy  ta’limda zamonaviy innovasion texnologiyalar “ELEKTRON DARSLIKLAR”dan  foydalanishning ta’lim sifatini oshirishdagi samaradorligi, ta’limni zamonaviy AKTlar va dasturiy vositalar asosidarivojlantirish va amalda qo‘llanilishini takomillashtirish, e‘tiborga olinishi lozim bo‘lgan jihatlar ochib berilgan.