Tamom bo‘lmagan jinoyatlar uchun jazo tayinlash ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Ushbu tezishda yurtimiz va xorijiy mamlakatlarda tamom bo’lmagan jinoyatlar uchun jazo tayinlashning o’ziga xos xususiyatlari va bu borada qonunchiligimizda qanday mumammolar mavjudligi ko’rib chiqiladi. Shuningdek, ushbu muammolarni hal qilish uchun qonunchilikka qanday o’zgartirishlar kiritish kerakligi haqida so’z yuritiladi.