ИССИҚХОНАДА ШАРОИТИДА БОДИРИНГ КАСАЛЛИКЛАРИ ВА УЛАРНИ ОЛДИНИ ОЛИШ ЧОРА ТАДБИРЛАРИ ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Ушбу мақолада бодирингни иссиқхона ва очиқ дала шароитида касалликларига   қарши курашиш бўйича агротехник тадбирларини ўз ичига олади.