TALABANING O‘QUV GURUHIGA MOSLASHUVIDA PEDAGOGIK HAMROHLIK QILISH JARAYONINI TASHKIL ETISH USULLARI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Ushbu maqolada hamkorlik pedagogikasi asosida talabalarning o‘quv guruhiga moslashuvida pedagogik hamrohlik qilish usullari xususida fikr bildirilgan.