BOSHLANG’ICH SINF O‘QUVCHILARIDA MUSTAQIL MATN YARATISH KO‘NIKMALARINI SHAKLLANTIRISH – TIL TA’LIMINING BOSH VAZIFASI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Ushbu maqolada boshlang’ich sinf o’quvchilarda ijodiy fikrlash va ijodiy matn yaratish ko‘nikmalarini shakllantirishga oid tashkiliy-metodik ishlarni asosan o‘tilgan darsni mustahkamlash jarayonida, shuningdek, uy vazifalari bajarishga yo‘llanma berish davrida amalga oshirish haqida so’z boradi.