SIFATLI TAʼLIM -TARAQQIYOT POYDEVORI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Mamlakat taraqqiyotining yagona yoʻli ilm va maʼrifat. Ilm va maʼrifat boʻlgan jamiyatda maʼnaviyat ham yuksaladi, davlat taraqqiy topadi, inson qadri ulugʻlanadi. Bunga eltadigan yoʻl esa taʼlim va tarbiyadir Ushbu maqola ham shu mavzuda.