XORIJDAGI FUQAROLARNING KONSTITUTSIYAVIY HUQUQLARI VA ERKINLIKLARI SAMARALI HIMOYA QILINISHI KUCHAYTIRILDI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Yangi tahrirdagi Konstitutsiya bugun hayotimizning barcha jabhasida muhim ahamiyat kasb etib, inson huquq va erkinliklarining kafolati sifatida o‘z o‘rnini tobora mustahkamlab bormoqda.