FRAZEOLOGIK LAKUNAR BIRLIKLAR (ABDULLA QODIRIY ASARLARI MISOLIDA) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Maqolada frazeologik birliklar haqida mulohaza yuritilgan. Abdulla Qodiriyning asarlaridan lakunar frazemalarga misollar keltirilgan va ularning semantikasi xususida fikr yuritilgan. Lakunar frazemalarga misollar keltirishda “Diyori bakir”, “O‘tgan kunlar” va “Mehrobdan chayon” asarlari tahlilga tortilgan.