ЗАМОНАВИЙ ПЕДАГОГИК ТЕХНОЛОГИЯЛАРДАН ФОЙДАЛАНИБ ФИЗИКА ФАНИНИНГ ЎҚИТИШ МЕТОДИКАСИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Ушбу ишда ўқув жараёнида кейс-стади методининг келиб чиқиши ундан фойдаланишнинг афзалликлари келтириб ўтилган. Кейснинг назарий таҳлили белгиланган, кейс топшириқлари муҳокама қилинган.