KONSTITUTSIYA-INSON HUQUQLARINING ASOSI. ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada inson huquqlarini himoya qilish tushunchasi, inson huquqlari va qadr qimmatining muqaddas ekanligi, O‘zbekiston Respublikasi Konstitutsiyaviy islohotlarining inosn manfaatlari zamirida bo‘layotganligi haqida fikr yuritiladi.