GLITSERINNING KASMETOLOGIYADA ISHLATILISHI VA FOYDALARI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada glitserindan kasmetologiyada foydalanish, uning foydalari, kimyoviy tarkibini o’rganadi.Maqola, kosmetika sohalaridagi qo’llanishi, shuningdek, zamonaviy tadqiqotlar orqali uning yangi imkoniyatlarini ko’rib chiqadi.Glitserinning kasmetologiyada o’rni va uning qo’llanilishi haqida ma’lumotlar ushbu maqolada chop etilgan.