NUTQNING FONETIK BO'LINISHI;JUMLA,TAKT,SO'Z,BO'G'IN, TOVUSH.BO'G'IN TUZILISHI VA UNING TURLARI. ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada nutqning fonetik tuzilishi, jumla, takt, so‘z, bo‘g‘in va tovush kabi tarkibiy qismlari tahlil qilinadi. Shuningdek, bo‘g‘inning tuzilishi va uning turlari haqida batafsil ma'lumot beriladi.