UNDOSH TOVUSHLAR TASNIFI ,TAHLILI VA TALAFFUZI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Mazkur maqola undosh tovushlarning tasnifi, tahlili va talaffuzi masalalarini yoritadi.Undosh tovushlar tilshunoslikda nutqning ajralmas qismi bo‘lib, ularning to‘g‘ri talaffuzi va tahlili til o‘rganishda muhim o‘rin tutadi. Maqolada undosh tovushlarning artikulyatsion tasnifi, fonetik tahlili, va talaffuzi haqida batafsil ma'lumot beriladi. Ushbu ilmiy ish til o‘rgatishda hamda tilshunoslik tadqiqotlarida foydalanish uchun muhim ahamiyatga ega.