SURXONDARYONING EKSPORT SALOHIYATINI OSHIRISH YO’LLARI. ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada O’zbekiston Respublikasi Surxondaryo viloyatining eksport salohiyatining tahlili hamda uning salohiyatini turli usullar yordamida oshirishni ko’rib chiqamiz. Bundan tashqari, eksport salohiyati bo’yicha jahon bozoridagi dominantlar tajribasi o’rganiladi.