ТУТНИНГ ЯНГИ НАВЛАРИГА МАҲАЛЛИЙ ВА МИНЕРАЛ УГИТЛАРДА ОЗУҚЛАНТИРИШ ВА УЛАРНИ ИПАК ҚУРТИНИНГ РИВОЖЛАНИШИ, ПИЛЛА ҲОСИЛИ, БИОЛОГИК ҲАМДА ТЕХНАЛОГИК КОʼРСАТКЧЛАРИГА ТА’СИРИ ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Ушбу мақола Тут мевасининг органиc ва менерологик жиҳатдан озиқланиши ҳамда уларнинг ипак қурти ривожланиши пилла ҳосил  ваа билогокик ривожланишига та’сирини ёритишдан иборат