OʻZBEK TILINING ASOSIY IMLO QOIDALARI. ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu ishda xorijiy ta’lim tizimlarida boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining lingvo-didaktik fikrlash qobiliyatlarini rivojlantirish masalalari ijodiy yondashuv asosida ko‘rib chiqilgan. Mazkur mavzuning dolzarbligi va ahamiyati tadqiqotda keng yoritilgan.