UNDOSH TOVUSHLAR TASNIFI,TAHLILI VA TALAFFUZI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
O‘zbekcha: Ushbu maqolada undosh tovushlarning tasnifi, hosil bo‘lish usullari, talaffuzdagi xususiyatlari va ularning fonetik tahlili ko‘rib chiqiladi. Undosh tovushlarning jaranglilik va jarangsizlik, hosil bo‘lish o‘rni hamda usuli bo‘yicha farqlanishi batafsil yoritiladi.Maqola tilshunoslik va fonetika bo‘yicha tadqiqot olib boruvchi talaba va mutaxassislar uchun foydalidir