O’RTA OSIYONING NOYOB VA “QIZIL KITOB”GA KIRITILGAN HAYVONLARI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada O’rta Osiyo hududida tarqalgan noyob va “Qizilkitob”ga kiritilgan hayvonlar va ularning yo’qolish sabablari, yashash areallari haqidama’lumot beriladi