XORIJIY TA'LIM TIZIMLARIDAN FOYDALI TAJRIBALAR: BOSHLANG‘ICH TA'LIM UCHUN AMALIY TAVSIYA ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Mazkur maqola xorijiy ta'lim tizimlarining boshlang‘ich ta'limdagi muvaffaqiyatlitajribalarini o‘rganishga bag‘ishlangan. Finlyandiya, Yaponiya, AQSh va Germaniya kabimamlakatlarning ta'lim tizimlari tahlil qilinib, ular asosida milliy ta'limga moslashtirish uchunamaliy tavsiyalar ishlab chiqilgan. Maqolada individual yondashuv, STEAM ta'limi, o‘yinlimetodlar va intizomga asoslangan yondashuvlarning samaradorligi ta'kidla