ZAMONAVIY PSIXOLOGIYANING PEDAGOGIKA BILAN UZVIY BOG'LIQLIGI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqola Pedagogik psixologiya nima ekanligi, qaysi davrda tashkiltopganligi, Pedagogika va psixologiyaning qay yo'sinda bog'liqligi va bu sohada olibborilayotgan ishlar haqida yoritilgan.